Политика за защита на Клиентски Данни на Фойерверки Торнадо

Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на постоянен достъп и поправка на своите лични данни, които е попълнил или са станали достояние на Фойерверки Торнадо ЕООД при използване на Е-магазин. 

Приемайки настоящите условия, потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Фойерверки Торнадо ЕООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на Фойерверки Торнадо ЕООД. 

Фойерверки Торнадо ЕООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за реклама, промоционални цели или друга сходна дейност. Личната информация, която потребителят предоставя на Фойерверки Торнадо ЕООД с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата на Закона за защита на личните данни. 

След извършена регистрация потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на Фойерверки Торнадо ЕООД. 

В случай, че потребителят е загубил (забравил) своята парола, може да изиска нова такава от Фойерверки Торнадо, която се задължава да изпрати нова такава на посочена от потребителя електронна поща. 

Фойерверки Торнадо ЕООД НЕ носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, които са възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка. 

Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уебсайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Фойерверки Торнадо ЕООД използва предоставената ѝ от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя. 

За ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчване сайтът използва "бисквитки".