Огнени надписи

Огнените надписи намират широко приложение при провеждането на корпоративни мероприятия, сватбени тържества, рождени дни и др. Те могат да бъдат самостоятелни или композирани със сценични или пиротехнически ефекти. В зависимост от технологията на изработка, представяме на вниманието Ви следните видове огнени надписи. 

             

Статичен с искрящ пламък. Изработен от контурни пиротехнически свещи с искрящ пламък, създава чувство за неповторима тържественост на събитието. Особено популярен и предпочитан, поради относително ниската себестойност и кратки срокове на изпълнение. Обикновено 5 до 7 работно дни. Времето за горене е в рамките на 60-70 секунди. Предвиден за еднократна употреба. Подходящ за корпоративни събития и семейни тържества. За да добиете по пълна представа за изделието, моля разгледайте нашите видео материали

Статичен с класически пламък. Представлява метална газова инсталация, при която тръбна конструкция оформя контура на символите (букви, цифри, лога и др) и гори с класически червен огън. Времето за горене може да варира от няколко часа до няколко дни. Срокът за изпълнение на подобен проект в зависимост от заданието е от 20 до 30 работни дни. Предварително подготвен проект на cdr. позволява изключително точно и прецизно изписване на необходимия шрифт или фигура. Предвиден за многократна употреба. Може да се използва както самостоятелно, така и в съчетание със сценични или пиротехнически ефекти. Подходящ за корпоративни събития и семейни тържества. Не рядко е предпочитан рекламен надпис за хотели, ресторанти и търговски обекти. За да добиете по пълна представа за изделието, моля разгледайте нашите видео материали.

Динамичен с пиротехнически взрив. Този вид надпис се реализира чрез изстрелване на пиротехнически заряд във височина. В един брой изстрел е удачно да има не повече от един символ. Най-практично е да бъде използван за изображения на лого или цифри. Времето за изработка и доставка до страната, варира от 6 до 9 месеца. Разполагаме с готови стандартни фигури, като сърца, кръгове и др. Недостатък на този вид надписи, е че след изстрелване не винаги застават фронтално ориентирани към публиката. Причина за това е най-често завъртане или усукване в следствие на балистични процеси, а също и въздушни течения в по-горните слоеве. Независимо от недостатъците, този вид надписи са класика в световната пиротехническа индустрия и са много желани и харесвани от широката публика. Подходящ е предимно за корпоративни събития.


За всички видове огнени надписи е необходимо да разполагаме с файлове в формат cdr. и jpg. За повече информация или възникнали въпроси, моля да се свържете с нас. Индивидуалният подход към всеки клиент и към всяко задание ви гарантира перфектно качество.